2016. május 17., kedd

OO.Mosolyodból élek


Ha van valami, amit eddigi életem során biztosan megtanultam az az, hogy mindig mosolyogni kell!
Minden apró dologban meg kell találni a legszebbet, ami akár csak egy kis boldogságot is okozhat a szívünknek.
Ez a pici apró dolog vett rá arra, hogy elkezdjek Youtube-on videókat csinálni olyan dolgokról, amiket rettenetesen szeretek. Sok Youtuber mindig ugyanazzal a kategóriával, műfajjal foglalkozik, ami nekem borzasztóan tetszik, viszont számomra ez lehetetlen.
Nekem mindig más kell. Már két éve csinálom ezt a - számomra - munkát, és szörnyen szeretem. Az első videóm egy filmajánló volt, aztán már sminkekről, ruhákról beszéltem. Későbbiekben sztárokkal találkoztam, vagy filmforgatásokon kukkanthattam be pár percre, és oszthattam meg a rengeteg követőmmel.
Most pedig... Eljött számomra egy még nagyobb lehetőség.
A csatornámat rengeteg Directioner követi, és ők elintéztek nekem egy elképesztően nagy dolgot. Egy teljes éven keresztül részt vehetek a One Direction mindennapjaiban, és megoszthatom velük élményeimet.
Hogy várom-e? Ennél jobban még soha semmit.
Borzasztóan izgatott vagyok, bár egy kicsit félek. Elég cserfes lány vagyok, ráadásul a folytonos mosolygásommal és nevetésemmel képes vagyok már-már az őrületbe kergetni az embereket.
De most nem szúrhatom el. Még egy dolgot megtanultam, amit anyám gyakran mond nekem: add önmagad!
Így fogok tenni. Csak önmagamat fogom adni, és remélem ezzel a fiúk mindennapjait is boldoggá tehetem. Vagy repülök, de igazából ez is jó, még soha nem repültem - látjátok? Minden rosszban van valami jó!3 megjegyzés: